maanantai 30. huhtikuuta 2012

Eka "työpäivä"


No niin tänään pääsin sit sinne miun työharjoittelupaikkaan. Tosi kiva ja viihtyisä paikka ja mukavat työkaverit. Pikkanen jännitys tais olla, mut onhan se ihan ymmärrettävää ku menee uuteen paikkaan ja sit ku ei viel omalla äidinkielellä puhu... No menihän se kieli muutamaan otteeseen vähän solmuun, jännityksen piikkiin menee, mut kyl ne sanat sit sieltä suusta ulos tuli ku vähän aikaa jankkas... :D
Semmosen käsityksen sain et pääsisin tuol hoitolassa jottain tekemäänkin. Tännään pääsinkin jo tekemään semmosen Shellac-lakkauksen, jossa lakkakerrokset kuivatetaan uunissa UV-valon alla. Käsittely sisältää tietysti myös viilaukset, kynsinauhojen työntelyt ja tämmöset perusjutut. Ihan simppeliltä ja helpolta vaikutti. Tietysti miun asiakkaalla oli punaset lakat, niin niitä siinä sit jonki aikaa lioteltiin asetoonissa ja rapsuteltiin pois, mut lopputuloksesta tuli kyl tosi nätti, vaikka asiakas halus värittömän lakan. Miekin voisin haluta tommosen lakkauksen, niin kestäs paremmin lakat kynsissä siistin näkösinä :) Toi Shellac on tosi suosittu juttu täälä, en ollu aikasemmin kuulu tosta... Tänään eräs työntekijä teki ainakin kolmelle asiakkaalle ton.


Täälä kulmakarvat "muotoillaan" vahan avulla ja pinsettejä käytetään vaan sit viimeistelyyn. Ihmettelivät, et miks myö ei tehä silleen. No kyl mie voin täälä tehä tolleen ja haluunkin opetella :) Paljon nopeempi tapa ku nyppiminen, mut pitää vaan olla tosi tarkka et mihin vahaa levittää, että ei lähe vahingossa kaikki kulmakarvat pois... Niin näin tänään pariinkiin otteeseen, kuinka se tapahtuu.
Aseptiikkaa vaikuttaa vähän erilaiselta, mihin Suomessa on tottunu...




Päivä oli aurinkoinen ja oli ihan lämminki, mut tietysti vaan sillon ku mie olin töissä. Sillon ku lähen lenkille, niin tietystihän sataa vettä ja kunnolla, mut eihän minuu oo tehty sokerista niin ei se minuu haitannu :D Ja nyt on taas energia tehää vaik mitä, jos sais vaik pariin paikkaan työhakemukset nytten lähetettyy... :)
Näytin tossa äsken miun power point esitelmän sekä jotakin kuvia Christiinalle. Tykkäs tosi paljon :)


Huomen illasta veikka tuleekin jo tänne ja sit on illoiks miule seuraa lähtee johonki kiertelee :D


- Sanni




1 kommentti:

  1. Hienoa Sanni, että olet päässyt hyvin alkuun myös sielllä Hoitolassakin. Power Pointesityksestä oli hyötyä useamman kerran:)
    T:Pasi-ope

    VastaaPoista